Elke vrijdag van 3 tot 6 in lokaal 201 in Gigant, Apeldoorn.

In het OpenArtLab ontmoet je leeftijdsgenoten die graag tekenen of knutselen met media. Sommigen weten al dat ze er later iets mee willen doen. Je kunt zelf bepalen wanneer je komt en weer weggaat. De enige codes zijn relax (respect!) maak & deel #openartlab

Voor iedereen vanaf 12 jaar

Om inspiratie op te doen doe je gewoon mee met de korte workshop van 15 uur. In de agenda zie je welke er die dag is. Als je iets online hebt staan, of je wilt iets laten zien wat je gemaakt hebt is dat superleuk!

Marco

De coach van het OpenArtLab is Marco Meijer. Hij is kunstenaar en dol op ideeën. Hij doet zelf graag van alles, van flyers en logo’s ontwerpen tot muziek componeren, van video editen tot voorstellingen maken. Hij acteert graag en knutselt dingetjes in elkaar.

Omdat Marco ook bij CODA werkt, kun je bij het OpenArtLab ook leren hoe je iets maakt voor de lasersnijder of de 3D printer in het Fablab. Je treft Marco vaak tijdens Werkplaats Woensdag in CODA, van 14 tot 16 uur. Die is overigens ook gratis!

River

tekent graag en veel. Zijn stijl is cartoonesk met heldere lijnen. Adobe Illustrator magician en sinds kort ook met After Effects bezig.

Contact

Wil je nog meer weten, of heb je andere vragen, gebruik dan dit contactformulier.